VERKKOKAUPAN TUOTEHALLINTA

Tuotteet ja tuotetekstit verkkokauppaasi helposti ja nopeasti

Tuotehallintaa verkkokaupallesi onnistuneesti

 

Kaipaako verkkokauppasi parempaa tuotehallintaa? Laajenisiko valikoima, mutta et ehdi syöttää tuotteita verkkokauppaasi myyntiin? Laahaako sesonkivärien siirtäminen myyntiin auttamattoman myöhässä? Puuttuuko tuotteiltasi myyvät tuotetekstit, tai ovatko ne hakukonenäkyvyyden kannalta harmillisen huonot? Ei hätää, Digizer on apunasi!

Meillä on laaja kokemus erilaisten verkkokauppojen tuotehallinnasta. Asiantuntijuutemme ulottuu tuotetekstien ja tuotekuvien luomisesta tarvittavien tuotetietojen syöttöön asti. Lue alta lisää palveluistamme, ja kysy meiltä lisätietoja!

 

Tuotesyöttö - Tuotteesi helposti myyntiin

 

Syötämme uudet tuotteesi kustannustehokkaasti verkkokauppaan, jolloin sinä verkkokauppiaana voit keskittyä tuotteiden hinnoitteluun. Teemme tuotesyöttötyön ammattitaidolla ja kokemuksella. Sovimme yhdessä kanssanne verkkokauppaan lisättävät tiedot, joita voivat olla esim.:

- Tuotetekstit (asiakkaalta saatu valmis materiaali)

- Tekniset tiedot (asiakkaalta saatu valmis materiaali)

- Mitat

- Tuotekuvat (asiakkaalta saatu valmis materiaali)

- Tuotekoodi

- EAN-koodi

- Avainsanat

- Inventaario- ja myyntihinta

- Tuotevariaatiot (esim. väri ja koko)

- Yhteensopivat tuotteet

Kysy lisää tuotesyöttöpalvelustamme!

 

Tuotetekstit - Informatiivisesti ja hakukoneoptimoidusti

 

Hyvät tuotetekstit ovat sekä mahdollisimman informatiivisia, myyviä että hakukoneoptimoituja. Jotta mahdollisimman moni verkkokaupan vierailija saadaan ohjattua kassalle, tulee teksteihin panostaa. Mikäli verkkokauppanne tuotteet kaipaavat tuotetekstejä tai niiden uudistamista, voi niiden kirjoittamisen ulkoistaa meille. Kirjoitamme laadukkaat tuotetekstit puolestanne ammattimaisesti sovitulla tyylillä ja sovittujen sanamäärien puitteissa. Voimme myös kääntää tekstiä esimerkiksi englannista tai ruotsista suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tuotekuvaus - Kuvaamme tuotteesi kustannustehokkaasti

 

Kuvaamme tuotteenne tehokkaasti ja pienikustanteisesti optimoidussa valaistusympäristössä PackshotSpin-tuotekuvausjärjestelmää käyttäen. Mahdollisia kuvaformaatteja ovat 360°-animaatiot, 3D-tuotekuvat, still-kuvat ja tuotevideot. Katso lisätietoja tuotekuvaussivultamme!

 


 

Muutamia asiakkaitamme:

 

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!

Oletko kiinnostunut tuotesyöttöpalvelustamme tai tuotetekstien ulkoistamisesta? Jätä alle yhteystietosi ja viestisi, niin kerromme lisää.