Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

 

Sähköpostimarkkinointi on markkinoinnin muoto, jonka toteutustapana ovat uutiskirjeet. Uutiskirje lähetetään niiden asiakkaiden ja muiden henkilöiden sähköpostiosoitteisiin, jotka ovat halunneet yritykseltä sähköpostiviestejä.

Uutiskirjemarkkinoinnin yksi etu on viestien ja kuvien suuri räätälöintimahdollisuus. Uutiskirjeen teksti- ja kuvamäärä sekä muotoilu ja asettelu voidaan toteuttaa tarpeiden mukaan, ja tätä asettelua on mahdollista tarvittaessa vaihtaa eri kirjeisiin. Tavoitteena on, että kirjeen vastaanottaja saataisiin tekemään toivottu toimenpide mahdollisimman suurella todennäköisyydellä. Asiakasta voi siis ohjata suoraan ostoksille tiettyihin tuotteisiin tai kategorioihin, tai vaihtoehtoisesti vierailemaan sivuston tietyillä osioilla tai sivuilla, vaikkapa täyttämässä yhteydenottolomakkeen.

Sähköpostimarkkinointia voidaan toteuttaa esimerkiksi viikoittain, jolloin asiakkaat saavat tietoa esimerkiksi mahdollisista viikkotarjouksista tai kanta-asiakkaiden eduista. Joskus taas sopivampi vaihtoehto voi olla esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin toteutus kuukauden välein, jolloin asiakkaille voidaan kertoa esimerkiksi kuukauden tarjouksista ja uutuuksista.

Uutiskirje toimii mainiosti myös tiedotuskanavana. Voit jakaa asiakkaillesi sekä muille yrityksestäsi kiinnostuneille ajankohtaista tietoa yrityksesi kuulumisista, tapahtumista ja tarjouksista. Tiedotuskirjeitä on mahdollista lähettää esimerkiksi parin viikon välein, kerran kuukaudessa tai vaikkapa neljä kertaa vuodessa.

Sähköpostimarkkinointi toimii myös erinomaisena välineenä markkinointikampanjoiden toteuttamisessa ja tehostamisessa. Kampanjoita kannattaa markkinoida useassa kanavassa, ja sähköpostimarkkinoinnilla tavoitat tehokkaasti juuri ne henkilöt, jotka haluavat tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Uutiskirjemarkkinoinnin avulla myös brändisi vahvistuu, kun pysyt asiakkaiden mielessä.

 

Sähköpostimarkkinoinnin etuja ovat siis mm.:

 

Digizer toteuttaa teille uutiskirjeitä toiveidenne mukaan. Uutiskirjeiden kautta sivustolle tulevaa liikennettä on helppo seurata. Teemme myös uutiskirjepohjan visuaalisesti yrityksellenne sopivaksi. Lisäksi voimme halutessanne auttaa suunnittelemaan uutiskirjekampanjoita, sisältöä sekä lähetystiheyttä. Ota meihin yhteyttä, ja kysy lisää sähköpostimarkkinoinnista!


 

Muutamia asiakkaitamme:

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!