HAKUKONEOPTIMOINTI

Näkyvyyttä hakukoneissa optimoidulla sivustolla ja sisällöllä

Hakukoneoptimointi

 

Hyvä hakukoneoptimointi takaa, että yrityksesi verkkosivut näkyvät hyvin hakutuloksissa ja sivuillanne on laadukasta sisältöä, joka vastaa sitä, mitä asiakkaat oikeasti etsivät. Koemme, että jokainen verkossa läsnä oleva tai siellä toimiva taho tarvitsee hakukonenäkyvyyttä sivustonsa tueksi. Mikäli asia ei ole kunnossa, sivustoa ei käytännössä ole olemassa. Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan käytännössä toimia, joilla muokataan sivustoa teknisesti sekä sisällöllisesti siten, että se on paremmin hakukoneiden löydettävissä  ja että vierailijan käyttö- ja käyntikokemus on paras mahdollinen. On muistettava, että sivustoa ei tule koskaan rakentaa hakukonetta, vaan ihmisiä varten ja orgaanisen näkyvyyden kehittyminen vaatii aikaa ja jatkuvaa huolenpitoa. Mitä paremmin sivusto on optimoitu, sitä paremmin sivuston sisältöä etsivät ihmiset löytävät sen ja tekevät myös halutun toimenpiteen sivustolla sen löydettyään.

Palvelumme avulla varmistut, että sivustonne tekninen rakenne on kunnossa ja sisältö on selkeää ja helppolukuista.

 

Hakukoneoptimointipalvelumme sisältää:

-Avainsanatutkimuksen, jonka avulla katsomme juuri sinun yrityksellesi sopivat avainsanat ja neuvomme, mitä sisältöjä sivuillenne kannattaa luoda. Palveluun kuuluu eri työkaluja hyödyntäen asiakkaalle oikeiden ja hyödyllisten avainsanojen kartoitus. Selvitämme ne hakutermit, joilla kävijä hakee yrityksen tai yhteisön tuotetta tai palvelua. Avainsanakartoituksessa listataan yksittäisten avainsanojen lisäksi avainsanayhdistelmät ja lausekkeet. Hakukoneiden kautta haetaan yhä yksityiskohtaisemmin tietoa, jolloin niin kutsutut pitkän hännän haut korostuvat.

-Sivuston teknisen arvioinnin, joka kertoo mihin asioihin sivustossasi kannattaa keskittyä, jotta se on hakukoneiden kannalta helposti tulkittavissa. Useita työkaluja hyödyntäen käymme läpi sivuston teknisen tilan ja sisällön sekä katsomme avainsanojen sijoitukset.

-Tarvittavien sisällöllisten asioiden tarkistamisen sekä korjaamisen.

 

Luomme tilanteesta kirjallisen raportin, jossa kerromme, miten sivustoa ja sen sisältöä tulisi kehittää ja miten kertomamme kehitysideat vaikuttavat hakukonenäkyvyyteen.

Halutessanne voimme toteuttaa yrityksellenne hakukoneoptimoinnin kokonaispaketin, jonka puitteissa teemme sivuillenne kokonaisen hakukoneoptimoinnin aina alkutilanteen kartoituksesta sisällönluontiin saakka. Takaamme, että palvelumme avulla sivustonne orgaaninen näkyvyys on kunnossa.


Asiakaslupauksemme : Aidosti asiakkaan myynnin tehostajana

Olemme verkkokauppiaille kumppani, joka keskittyy mainonnassa aidosti niihin asioihin, joiden avulla mainonta tehostuu ja tuo verkkokaupalle lisää myyntiä. 
Olemme myös taho, jonka velvollisuus on pitää asiakas aina tietoisena siitä, kuinka hyvin tehdyt kampanjat toimivat.


 

Muutamia asiakkaitamme:

 

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!

Oletko kiinnostunut yrityksesi sivun hakukoneoptimoinnista? Jätä alle yhteystietosi ja viestisi, niin kerromme lisää.