Facebook-markkinointi ja sosiaalisen median markkinointi

Facebook-markkinointi ja sosiaalisen median markkinointi

 

Sosiaalinen media on nykyaikainen markkinointikanava, joka yrityksen kannattaa ottaa haltuun. Esimerkiksi Facebook-markkinointi on tehokas tapa tuoda lisää kävijöitä sivustollesi ja ajaa heitä kohti haluttua toimintoa. Facebook on Suomessa suurin sosiaalisen median kanava, ja käyttäjiä on lähes 3 miljoonaa. Facebookissa on mahdollista kohdentaa mainontaa juuri oikeille ihmisille, sillä Facebook profiloi käyttäjät erittäin tarkasti. Facebook-markkinoinnin tehokkuutta voidaan mitata tarkasti, mikä auttaa kokonaisvaltaisen markkinointisi kehittämisessä.

Facebook-markkinointi voidaan jakaa kahteen osa-alueeseen: Facebook-sivulle tehtävään säännölliseen sisällöntuotantoon ja maksullisten mainoskampanjoiden tekoon. Jatkuva sisällöntuotanto ja mainonta tuovat lisää myyntiä ja uskollisia asiakkaita.

 

Facebook-mainonnan edut

 

Rakennamme asiakkaillemme Facebook-markkinointikampanjoita toteuttamalla kampanjan rakenteen ja mainosten sisällön. Analysoimme ja optimoimme mainoskampanjat tehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Toteutamme myös Facebookin sisältösuunnitelmia, ja autamme sisällöntuotannossa Facebook-sivuillenne. Voimme toteuttaa markkinointia myös muissa sosiaalisen median kanavissa. Ota rohkeasti yhteyttä!


 

Muutamia asiakkaitamme:

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!