Digizerin arvot

 

Digizer Oy on verkkokauppojen palveluyhtiö, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita verkkokaupoille. Olemme ainoa yritys Suomessa, jolle voi ulkoistaa useita verkkokaupan ydintoimintoja saman katon alle. Digizer on perustettu verkkokauppiaiden tarpeiden pohjalta. Mahdollistamme verkkokauppojen kasvua, ja tuotamme lisäresursseja ammattitaidolla ja vastuullisesti. Räätälöitävät palvelumme ovat kustannustehokkaita ja tuovat kilpailuetua asiakkaille. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Läpinäkyvyys ja avoimuus

Toimintatapamme on asiakkaille läpinäkyvä ja maanläheinen. Ohjeistamme asiakkaitamme perusteellisesti. Kehitämme omia käytäntöjämme jatkuvasti.

 

Luotettavuus ja asiantuntijuus

Lupaamme asiakkaille vain sen, mihin pystymme. Asiakashyöty on viestintämme kulmakivi. Asiakkuutemme ja toimintamme ovat eettisesti ja lainmukaisesti korrekteja. Informoimme asiakkaita prosessien edetessä.

 

Välittäminen ja avuliaisuus

Kaikki asiakkaamme ovat meille samanarvoisia. Välitämme asiakkaistamme ja työtovereistamme aidosti. Teemme asioita yhdessä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Lisäarvon tuottaminen

Digizer on yhteinen yrityksemme, jossa kaikkien rooli korostuu. Suhtaudumme tekemäämme työhön kaupallisesti. Tavoitteenamme on jatkuvan kaupallisen lisäarvon tuottaminen asiakkaalle. Jaamme asiakkaille kehittämisideoita ulkopuolisesta näkökulmasta.

 

Paras siinä mitä tehdään

Olemme Suomen laajuisesti saavutettavissa. Tahdomme olla parhaita siinä, mitä teemme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, kouluttaudumme ja olemme ajan hermolla.